Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dijous, 10 de gener de 2013

I COM NO, FUTBOL PER TOTHOM

Avui porto una pilota de futbol, fantàstica per aficonades o per regalar a un nen. Si la fem en miniatura podria servir perquè la nostra mascota es diverteixi, o com clauer. I, com no, es pot fer amb els colors de l'equip que més agradi!

Hoy traigo una pelota de fútbol, fantástica para los aficionados o para regalar a los niños. Hecha en miniatura puede usarse de llavero o para que jueguen las mascotas. Y, como no, puede hacerse del color del equipo que más guste!

PILOTA DE FUTBOL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada