Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dimecres, 23 de gener de 2013

CONILLETA / CONEJITA KAWAII

KAWAII en japonès vol dir "tendre" o "bonic". Des de fa anys no només es fa servir per referir-se a nadons o animalets, sino que s'aplica a tota mena de coses. I no em negareu que la conilleta es mereix aquest calificatiu!

KAWAII en japonés significa "tierno" o "bonito": Desde hace años no sólo se usa para referirse a bebes o animalitos, sino quese aplica a toda clase de cosas. Y no me negareis que la conejita merece este calificativo!Patrón del blog de Rani

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada