Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

divendres, 28 de desembre del 2012

HISTORIA DELS AMIGURUMIS

Els AMIGURUMIS (Amigurumi (lit. peluix teixit) és una tècnica d'origen japonés que consisteis en teixir petits ninos de ganxet o crochet, principalment amb formes d'animalets, però també es poden fer d'altres formes.
Són una antiga tradició artesada al Japó, carregada de significat, molt més enllà de ser un hobby. Formen part de la cultura kawaii, terme que es pot traduïr com adorable, tendre, bonic.
Més enllà del seu ús con joguina o figura decorativa, l'objectiu de l'amigurimi és alimentar l'esperit del nen que tots portem dintre nostre. Segons la tradició, cada amigurumi poseeix una ànima que el converteix en el company i confident de per vida del seu propietari, proporcionant-li protecció i consol en els moments d'estress i tristesa. (font wikipedia)
A continuació un recull d'alguns AMIGURUMIS que he fet, quasi be tots per regalar! altres són a casa, acompanyant a la familia.
Moltes gràcies a tots per visitar-me i espero que torneu. 

Los AMIGURUMIS (Amigurumi (lit. peluche tejido) es una técnica de origen japonés que consiste en tejer pequeños muñecos mediante crochet o ganchillo principalmente con formas de animales, pero también se suelen crear otros muñecos con formas variadas
Son una antigua tradición artesana en Japón cargada de significado yendo mucho más allá de ser un hobbie. Forman parte de la cultura de lo kawaii, término que podría traducirce como bonito, tierno, adorable.
Más allá de su uso como figurita decorativa o juguete, el objetivo que persiguen los amigurumis es alimentar el espíritu de niño que todos llevamos dentro. Según la tradición cada amigurumi posee un "alma" que lo convierte en el compañero y confidente de por vida de su dueño, proporcionándole protección y consuelo en los momentos de estrés y tristeza.(fuente wikipedia)
Algunos de los AMIGURUMIS que he hecho, casi todos para regalar! Otros siguen en casa, acompañando a la familia.
Muchas gracias por visitarme y espero que volvais.


 

 

 

 










  

  

  








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada