Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dimarts, 29 d’octubre del 2013

La Castanyera

La Castanyera és un personatge representat per una senyora gran que vesteix roba vella i que sempre porta un davantal i un mocador al cap. Durant la festa de la castanyada , la castanyera ven castanyes pels carrers de la ciutat. Porta un cistell ple de castanyes que ha recollit al bosc i les torra al torrador. Després les posa dins les paperines per vendre.
Aquesta Casanyera l'he fet per participar en el Torneo Extraordinario de Halloween de Gurumilandia










La Castañera es un personaje representado por una señora mayor que viste ropa vieja y que siempre lleva delantal y un pañuelo en la cabeza. Durante la fiesta de la Castañada, vende castañas por las calles de la ciudad. Lleva un cesto lleno de castañas que ha recogido por el bosque y las asa en un tostador. Luego las envuelve con cucuruchos de papel para venderlas.
Esta castañera le he hecho para participar en el Torneo Extraordinario de Haloween de Gurumilandia

4 comentaris:

  1. Que ya esta adoptada con castañas y todo.
    Me encanta toda ella y el escenario tambien.
    Victorovic

    ResponElimina
  2. ajjaja es una castañera superchuli, tienes un blog genial, te sigo
    http://awesomeneedles.blogspot.com.es/

    ResponElimina