Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dilluns, 22 d’abril de 2013

NINA RUSA AMB KOKOSHNIK


Kokoshnik (  del rus: кокошник, IPA: [kɐkoʂn ʲ ɪk] ) és el nom d'una varietat de tocats russos tradicional utilitzats per les dones i nenes per acompanyar el sarafan , sobre tot a les regions del nord de Rusia durant els segles XVI a XIX.

Kokoshnik (  del ruso: кокошник, IPA: [kɐkoʂn ʲ ɪk] ) es el nombre de una variedad de tocados rusos tradicionales utilizados por las mujeres y las niñas para acompañar el safaran, principalmente en las regiones del norte de Rusia durante los siglos XVI a XIX.
Patrón de Larisa Glinshack

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada