Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

divendres, 22 de març de 2013

PIPI CALZASLARGAS

Pippilotta Delicatessa Windowshade Mackrelmint, va neixer als 9 anys, l'any 1945. Òrfe de mara i filla del capità de barco Efrain Calzaslargas, que fou rei dels mars i ara és el rei dels caníblas. Pippilotta, segons el rey, era un nom massa llarg. Si hagués crescut, haurien dit que era una noia disfuncional, encara que a ella li hauria importat ben poc. De moment, queda com anarcoinfaltil.

Pippilotta Delicatessa Windowshade Mackrelmint nació, con nueve años, en 1945. Huérfana de madre e hija del capitán de barco Efraín Calzaslargas, que fue el rey de los mares y hoy es el rey de los caníbales. Pippilotta, según el rey, era un nombre demasiado largo. Si hubiera crecido, la habrían tachado de disfuncional, pero eso la traería sin cuidado. Por ahora, podemos llamarla anarcoinfantil.


 patró de AmigurumisFanClub

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada