Els Amigurumis i jo


Hi havia una vegada un follet anomenat TUMPUKY al que li agradava molt remenar fils i agulles. Tant, que un día va quedar enterrat sota una muntanya de llanes i el pobre no sabia com sortir. Així que es va a posar a demanar auxili mentre agitava els braços de manera desesperada i, vet aqui, de sobte, tota aquella llana que havia remenat, s'havia convertit en un ninotet! Des d'aquell moment, el follet es va dedicar amb cos i ànima a teixir ninotets que regalava a tots els seus amics, a aquells que ell estimava més, per que els fessin companyia.

dilluns, 30 de març del 2015

LOLITA

L'he anomenat Lolita, perque és el nom de la persona que me la va demanar. Basada en un patró d'Olga Serra que podeu trobar AQUI

 

diumenge, 29 de març del 2015

SAINT PATRICK

El 17 de marzo se celebra el día de san Patricio, patrón de Irlanda. San Patricio nació en el 387 en Kilpatrick, cerca de Dumbarton, en Escocia. Su padre era oficial del ejército romano. Piratas irlandeses tomaron prisionero al joven Patricio de 16 años y lo vendieron como esclavo. Pasó seis años en Irlanda, donde aprendió a hablar el idioma celta. Consiguió fugarse y se marchó a Francia para prepararse para la vida monástica, y se ordenó sacerdote. Cuando contaba con 46 años de edad decidió volver a Irlanda para evangelizar a sus habitantes. Y allí permaneció casi tres décadas, hasta su muerte el 17 de marzo del año 461.

Una tradición cristiana dice que Patricio explicaba el misterio de la Santísima Trinidad usando un trébol de tres hojas. Por eso ese día se ha instaurado como costumbre llevar un trébol en la celebración de su festividad. También es habitual vestirse de color verde e incluso teñir con este color la cerveza en honor a Irlanda, también apodada la "Isla Esmeralda".



LA GUERRA DE LAS GALAXIAS. YODA





«El tamaño no importa. Mirame a mí. ¿Por mi tamaño me juzgas? ¿Hmm? Hmm. Y no deberías hacerlo. Pues mi aliada es la Fuerza, y una poderosa aliada es.»





LA MOTXILLA

Confeccionada en roba i pell sintètica


 

 

 

dimarts, 17 de març del 2015

El cobrellit de la Nora

La Nora ha fet un any! I jo li he regalat aquest cobrellit fet amb molt carinyo


EL COIXÍ DEL COR

Aquests coixins amb la forma de cor tan marcada, són especials per les dones operades de càncer de mama. A la meva amiga Marta li feia falta. I jo li vaig fer personalitzat :)

Si voleu més informació sobre els patrons i el perquè podeu mirar a ALMOHADA DEL CORAZON

És molt fàcil de fer i em consta que els hi va molt bé a les dones que tenen aquesta malaltia.



MUSSOL

Aquest mussol va ser un encàrrec. Em nego a dir-vos el nom de l'autora del patró. Qui hi entén d'amigurumis, sabrà la raó.









MANUELITA